Wie zijn wij

Tau Resources is in januari 2005 ontstaan door een samenvoeging van Elmont Consultancy en Van der Zaag Advies.
We zijn een netwerkorganisatie, bestaande uit ervaren en inspirerende collega’s. Psychologen, orthopedagogen, trainers, coaches en adviseurs die hun sporen verdiend hebben in verschillende sectoren, profit en non-profit. Allen beschikken over uitgebreide management en/of specialistische ervaring.
De professionaliteit van onze aanpak wordt geborgd door het gegeven dat we werken onder de gedragscode van het Nederlands Instituut van Psychologen.

De kern van het bureau wordt gevormd door Carlita Elmont en Bert van der Zaag.


Carlita Elmont
Is orthopedagoog, en van daaruit trainer/coach/manager/mediator. Het begeleiden, coachen en trainen loopt als een rode draad door haar werkleven. Als manager zijn haar leidende principes empowerment en coaching. Als coach en trainer richt zij zich vooral op persoonlijke en organisatorische veranderings- en genezingsprocessen. Zichzelf en anderen laten ervaren dat veranderen inspirerend en ‘energizing’ kan zijn. Haar motto: Blijf dicht bij jezelf.

Bert van der Zaag
Is arbeids- en organisatiepsycholoog. Coaching, training en assessment zijn de drie kernactiviteiten. Zijn psychologische vakkennis wordt aangevuld met de disciplines economie en filosofie. Hij werkt steeds vanuit het perspectief dat verworven inzichten ook tot concreet resultaat moeten leiden.Achtergrond

Onze basisopleidingen:

Klinische Psychologie
Orthopedagogiek
Criminologie

In de loop van onze loopbaan aangevuld met:

Bedrijfskunde
Birkman
Cognitieve Gedragstherapie
Directie Opleiding Gevangeniswezen
Goal Therapy
Mediation
Mindfulness

Neyenrode Semafor
NLP
RET
Risk Management
Socratische Methodiek
Terapia de Metas